Sinterklaaswedstrijd

Belangrijke oproep aan alle brave kinderen!

De Sint klopte bij ons aan omdat hij tijdens zijn nachtelijke avonturen zijn schoenen is kwijtgeraakt. Hij heeft jullie hulp nodig om nieuwe, magische schoenen voor hem te ontwerpen zodat hij opnieuw vlot over de daken kan lopen.

sint zonder schoenen

Hoe doe je mee?

  1. Haal de prachtige Sint-tekening op in onze winkel of download ze hier.
  2. Kleur de tekening in en ontwerp de nieuwe Sint-schoenen.
  3. Breng het resultaat naar onze winkel (of in onze brievenbus) vóór 5 december 2023. Vergeet niet je naam, leeftijd en gegevens van een contactpersoon in te vullen.
  4. Of post je tekening op Instagram en tag @septemberstories.be zodat wij deze ook kunnen delen. Ontwerpen die op Instagram worden gedeeld, kunnen bovendien een extra prijs winnen😊.

Wat valt er te winnen?

Elk kind dat vóór 5 december zijn ontwerp inlevert in onze winkel, ontvangt sowieso een kleine Sint-verrassing. Maar er zijn ook 2 fantastische September-Stories-Sint-pakketten te winnen! De 2 categorieën waarin je kunt winnen zijn:

  1. Hoofdprijs: een onafhankelijke pieten jury beslist wie de mooiste tekening & schoenontwerp heeft ingeleverd en wint de hoofdprijs t.w.v. € 100.
  2. Publieksprijs: het ontwerp met de meeste likes op onze social media, wint ook een verrassingspakket. Vergeet hiervoor niet @septemberstories.be te taggen.

Praktische informatie:

  • De wedstrijd sluit op 4 december 2023 om middernacht.
  • De winnaars worden op 6 december bekend gemaakt!

Laten we samen een onvergetelijk Sinterklaasfeest vieren met jouw unieke schoenontwerp❤️.

Veel plezier en veel succes!

Liefs, Tinne